Με την χρήση της σελίδας συγκατατίθεστε στην χρήση των cookies και αποδέχεσθε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας.
Αποδοχή Όροι Χρήσης
Ζητήστε να σας καλέσουμε

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Άρθρα, νέα και συμβουλές

Άρθρα & Νέα

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα μας και να διαβάσετε χρήσιμες συμβουλές με βάση την πολυετή εμπειρία μας στον καθαρισμό των χαλιών.

Ποια είναι τα βήματα που ακολουθούνται με τη σειρά για τη σωστή φύλαξη και την ασφαλή αποθήκευση των χαλιών μας;

Μάθετε πως προκαλούνται οι φθορές των χαλιών μας και δείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τις διαχειριστούμε.

Η φροντίδα του σπιτιού μας απαιτεί χρόνο και κόπο, όμως υπάρχουν λύσεις που μπορούν να κάνουν τη διαδικασία αυτή πιο εύκολη και λιγότερο κουραστική.

Με ποιους τρόπους μπορείτε να διατηρήσετε τα χαλιά σας καθαρά όταν στο σπίτι υπάρχουν παιδιά; Διαβάστε συμβουλές καθαρισμού και προστασίας.

Διαβάστε τις μοναδικές συμβουλές μας για το πως μπορείτε να καθαρίσετε τα χαλιά σας απλά και εύκολα μόνοι στο σπίτι σας.

Διαβάστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε εποχής σχετικά με τον καθαρισμό των χαλιών ώστε να σας βοηθήσουν στην απόφασή σας.

Ποια είναι τα προβλήματα μπορεί να προκαλέσει ένα βρώμικο χαλί στην υγεία μας; Πώς μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε εγκαίρως;

Δείτε τους τρόπους που μπορούμε να καθαρίσουμε το στρώμα μας ώστε να ελαχιστοποιήσουμε όσο γίνεται περισσότερο τον αριθμό των ακάρεων σε αυτό.

Ποιοι είναι οι 10 χειρότεροι λεκέδες για τα χαλιά μας και πως μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε;

O τακτικός καθαρισμός στρώματος είναι πολύ σημαντικός όχι μόνο για τη βελτίωση του ύπνου αλλά και για την υγεία μας στο σύνολό της.

Με προτεραιότητα την ασφάλειά σας.

Στη Multiclean, η προστασία των πελατών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.
Για το λόγο αυτό, έχουμε λάβει αυστηρά μέτρα για να εξασφαλίσουμε την ασφάλειά σας σε κάθε στάδιο των υπηρεσιών μας. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά του Covid-19, φοράει μάσκα και υποβάλλεται σε τακτικούς έλεγχους και θερμομετρήσεις.

Συμβουλές & Προσφορές

Κερδίστε επιπλέον 5% έκπτωση με την εγγραφή σας στα ενημερωτικά emails μας και λάβετε μοναδικές συμβουλές καθαρισμού, περιποίησης και άλλες προσφορές.