ΕΣΠΑ Banner
Ζητήστε να σας καλέσουμε

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Ενοικίαση Πετσετών Header

Ενοικίαση Πετσετών

Επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού και ενοικίασης πετσετών σε κομμωτήρια, studio νυχιών, spa, γυμναστήρια και άλλους χώρους καλλωπισμού με προτεραιότητα την άμεση εξυπηρέτηση και τη συνέπεια.

Ενοικίαση Πετσετών

Η Multiclean έχοντας διευρύνει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενοικίασης και καθαρισμού πετσετών σε χώρους καλλωπισμού όπως κομμωτήρια, studio νυχιών, spa, γυμναστήρια και άλλους.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η ενοικίαση πετσετών αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις υπηρεσίες σας. 

Διαθεσιμότητα

Με την ενοικίαση πετσετών αποφεύγετε οριστικά όλα τα άγχη σχετικά με την αγορά και τη διαθεσιμότητα τους. Διαθέτουμε πετσέτες σε διάφορες διαστάσεις που είναι πάντα σε άριστη κατάσταση ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Θα είστε σίγουροι πως δεν θα υπάρξουν πότε ελλείψεις που να εκθέσουν το κύρος της επιχείρησης σας και οι πελάτες σας θα είναι ευχαριστημένοι.

Καθαρισμός

Λόγω της εξειδίκευσής μας στον καθαρισμό πετσετών μπορούμε να εξασφαλίσουμε την αποτελεσματική απολύμανση και ασφάλειά τους. Ο καθαρισμός γίνεται με τη χρήση επαγγελματικών βιομηχανικών πλυντηριών και ειδικών κλιβάνων. Χρησιμοποιούμε μόνο ειδικά υποαλλεργικά απορρυπαντικά τα οποία έχουμε επιλέξει με προσοχή για την ασφάλεια των πελατών σας.

Συσκευασία

Συσκευάζουμε κάθε πετσέτα ατομικά σε ένα διάφανο σακουλάκι και τις παραδίδουμε στο χώρο σας σε ένα ειδικό πλαστικοποιημένο σάκο που είναι κατάλληλο για την προφύλαξη τους.

Παράδοση

Η Multiclean φροντίζει την έγκαιρη παράδοση και μεταφορά της παραγγελίας σας στη προσυμφωνημένη μέρα, αξιοποιόντας τον μεγάλο στόλο φορτηγών της τα οποία καλύπτουν όλη την Αττική.

Η Διαδικασία

  1. Κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας θα μας ενημερώσετε για τις πετσέτες που θέλετε να ενοικιάσετε και θα συζητήσουμε τις μέρες και ώρες παράδοσης.
  2. Αν θέλετε μόνο καθαρισμό, θα κανονίσουμε ραντεβού για να έρθει το συνεργείο μας στο χώρο σας και να παραλάβουμε τις πετσέτες, τα μπουρνούζια και ότι άλλο επιθυμείτε να καθαρίσουμε.
  3. Εφαρμόζουμε τις κατάλληλες εξειδικευμένες τεχνικές και εργαλεία καθαρισμού και απολύμανσης στις πετσέτες και τα μπουρνούζια σας.
  4. Τα συσκευάζουμε ατομικά με ασφάλεια και τα παραδίδουμε στο χώρο σας με συνέπεια στη μέρα που έχουμε προκαθορίσει ώστε να μην υπάρξουν ποτέ καθυστερήσεις.

Συχνές Ερωτήσεις

  • Με συμφέρει να ενοικιάσω πετσέτες για το κομμωτήριο μου;

    Η ενοικίαση πετσετών εξασφαλίζει τόσο την συνεχή διαθεσιμότητά τους όσο και την ασφάλεια των πελατών σας λόγω του εξειδικευμένου καθαρισμού που προσφέρουμε. Ταυτόχρονα υποδεικνύει κύρος και επαγγελματισμό και θα είστε ήσυχοι πως δεν θα υπάρξουν ποτέ ελλείψεις ή καθυστερήσεις.

  • Τι θα γίνει αν καταναλώσω την παραγγελία μου νωρίτερα από τη μέρα παράδοσης;

    Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Με ένα απλό τηλεφώνημα θα έρθει άμεσα το συνεργείο μας και θα σας εξυπηρετήσουμε με οτιδήποτε συμπληρώματα χρειαστείτε χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Με προτεραιότητα την ασφάλειά σας.

Στη Multiclean, η προστασία των πελατών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.
Για το λόγο αυτό, έχουμε λάβει αυστηρά μέτρα για να εξασφαλίσουμε την ασφάλειά σας σε κάθε στάδιο των υπηρεσιών μας. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά του Covid-19, φοράει μάσκα και υποβάλλεται σε τακτικούς έλεγχους και θερμομετρήσεις.

Συμβουλές & Προσφορές

Κερδίστε επιπλέον 5% έκπτωση με την εγγραφή σας στα ενημερωτικά emails μας και λάβετε μοναδικές συμβουλές καθαρισμού, περιποίησης και άλλες προσφορές.