ΕΣΠΑ Banner
Ζητήστε να σας καλέσουμε

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Επιδιορθώσεις Χαλιών Header

Επιδιορθώσεις Χαλιών

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί για την αποκατάσταση και συντήρηση των χαλιών σας με τα υψηλότερα πρότυπα.

Επιδιορθώσεις Χαλιών

Τα χαλιά είναι μια σημαντική επένδυση και ενώ η φθορά είναι αναπόφευκτη, ειδικά σε κύριες περιοχές κυκλοφορίας, η φροντίδα και η συντήρησή τους από εμάς είναι απαραίτητη για τη διατήρηση και την παράταση της διάρκειας ζωής τους.

Στη Multiclean εκτός από τον άψογο καθαρισμό και την ασφαλή φύλαξη των πολύτιμων χαλιών σας, αναλαμβάνουμε και τη συντήρηση τους για να τα χαίρεστε σαν καινούργια.
Έτσι λοιπόν για όλες τις φυσιολογικές ή μη φθορές που μπορεί να έχουν υποστεί τα πολύτιμα χαλιά σας, εμπιστευτείτε τους ειδικούς στην εταιρεία μας και ξενοιάστε μια για πάντα.

Σε συνεργασία με έμπειρους τεχνίτες από την Περσία αναλαμβάνουμε κάθε είδους επιδιόρθωση στα χειροποίητα χαλιά σας όπως:

 • Ζημιές από τρύπες, ξεβάμματα, σκισίματα κλπ
 • Αναζωογόνηση της ίνας του πέλους.
 • Επαναφορά χρώματος από κιτρίνισμα, ξεθώριασμα.
 • Επανύφανση χειροποίητων κροσσιών αλλά και χειροποίητες ούγιες – ρέλι.
 • Αλλαγή χρώματος (gold wash) σε συγκεκριμένες κατηγορίες χαλιών.

 

Εκτός όμως από τα χειροποίητα χαλιά, επιδιορθώνουμε και επισκευάζουμε χαλιά μηχανοποίητα και μοκέτες ως εξής:

 • Αντικατάσταση με κρόσσια ή ρέλι μηχανής.
 • Επίστρωση ή δικτύωμα από λάτεξ σε μοντέρνα χαλιά ή μοκέτες που βγάζουν άσπρη σκόνη στο υπόστρωμά τους.

Η Διαδικασία

 1. Κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας το συνεργείο μας θα παραλάβει τα χαλιά σας σε επιθυμητό ραντεβού που σας εξυπηρετεί.
 2. Τα χαλιά σας θα περάσουν από τη διαδικασία ελέγχου και αξιολόγησης της φθοράς που παρουσιάζουν.
 3. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να σας ενημερώσουμε για την ενδεδειγμένη μέθοδο αποκατάστασης καθώς και για το κόστος και το τελικό αποτέλεσμα αυτής. Παραμένουμε διαθέσιμοι για να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας
 4. Εφαρμόζουμε τις κατάλληλες τεχνικές επιδιόρθωσης και συντήρησης σε συνεργασία με έμπειρους τεχνίτες τοσο στα χειροποίητα όσο και στα μηχανοποίητα χαλιά.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Αν το χαλί που έχω μαδάει και ανοίγει, σημαίνει πως έχει καταστραφεί;

  Η φθορά των χαλιών είναι αναπόφευκτη με την πάροδο του χρόνου, όταν οι συνθήκες την ευνοούν. Για παράδειγμα, αν υπάρχουν πάνω στο χαλί βαριά έπιπλα που μετακινούνται ή αν η χρήση των χαλιών είναι έντονη είναι φυσικό να αρχίσουν να κόβονται, να ανοίγουν και να χαλάνε. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εξ ολοκλήρου κατεστραμμένα. Στη Multiclean επιδιορθώνουμε αποτελεσματικά τέτοιες φθορές και προφυλάσσουμε τα χαλιά σας από αυτές μια και καλή.

 • Πώς μπορώ να καταλάβω εάν ένα χαλί είναι καλής ποιότητας;

  Υπάρχουν πολλές επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας για να αγοράσετε ένα χαλί και μπορεί να σας μπερδέψουν. Παράγοντες που συνεισφέρουν στη ποιότητα ενός χαλιού είναι το βασικό υλικό από το οποίο αποτελείται το χαλί και η ποιότητα αυτού του υλικού, ο αριθμός των κόμπων του ανά τετραγωνικό μέτρο, η βαφή του νήματος, το σχήμα και οι ιδιαιτερότητες του σχεδίου και άλλα.

Με προτεραιότητα την ασφάλειά σας.

Στη Multiclean, η προστασία των πελατών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.
Για το λόγο αυτό, έχουμε λάβει αυστηρά μέτρα για να εξασφαλίσουμε την ασφάλειά σας σε κάθε στάδιο των υπηρεσιών μας. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά του Covid-19, φοράει μάσκα και υποβάλλεται σε τακτικούς έλεγχους και θερμομετρήσεις.

Συμβουλές & Προσφορές

Κερδίστε επιπλέον 5% έκπτωση με την εγγραφή σας στα ενημερωτικά emails μας και λάβετε μοναδικές συμβουλές καθαρισμού, περιποίησης και άλλες προσφορές.