Με την χρήση της σελίδας συγκατατίθεστε στην χρήση των cookies και αποδέχεσθε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας.
Αποδοχή Όροι Χρήσης
ΕΣΠΑ Banner
Ζητήστε να σας καλέσουμε

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Ξηρός Καθαρισμός Χαλιών

Με την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον καθαρισμό ευαίσθητων χαλιών, παρέχουμε μια διεξοδική, αποτελεσματική και ήπια διαδικασία καθαρισμού σε κλασικά και μοντέρνα χειροποίητα χαλιά.

Ξηρός Καθαρισμός Χαλιών

Στη Multiclean γνωρίζουμε πως κάθε χαλί έχει τις ιδιαιτερότητές του και τον δικό του τρόπο διαχείρισης συνεπώς και καθαρισμού. Ο ξηρός καθαρισμός εφαρμόζεται σε χαλιά και μοκέτες που έχουν πάνω στην ετικέτα τους την ένδειξη “DRY CLEAN only”. Με την πρωτοποριακή και οικολογική μέθοδο DRY CLEAN, καθώς και με το σύστημα CARPET CLEANER επιτυγχάνουμε άψογα αποτελέσματα χωρίς τα χαλιά να ξεβάψουν, να ξεχειλώσουν ή να στραβώσουν. 

Μετά το στάδιο του βιοκαθαρισμού, το χαλί εμποτίζεται με οικολογικό απορρυπαντικό στέρεας σύνθεσης χωρίς πετροχημικά παράγωγα ή τοξικά συστατικά και στη συνέχεια με τη μηχανική δράση του συστήματος CARPET CLEANER επιτυγχάνεται η διάλυση όλων των λεκέδων και η παγίδευση της συσσωρευμένης βρωμιάς.

Η ξηρή μέθοδος καθαρισμού DRY CLEAN επιτυγχάνει:

 • Άψογο καθαρισμό στα ευαίσθητα χειροποίητα χαλιά με ασφάλεια χωρίς τον κίνδυνο να ξεβάψουν.
 • Ζωντάνια χρωμάτων.
 • Άμεση χρήση του χαλιού.
 • Οικολογικό καθαρισμό.

Η Διαδικασία

 1. Κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας το συνεργείο μας θα παραλάβει τα χαλιά σας σε επιθυμητό ραντεβού που σας εξυπηρετεί.
 2. Τα χαλιά σας θα περάσουν από τη διαδικασία βιοκαθαρισμού και απορρύπανσης.
 3. Αν διαπιστωθεί οποιαδήποτε ανάγκη για συντήρηση ή επιδιόρθωση των χαλιών σας θα επικοινωνήσουμε μαζι σας για ενημέρωση πριν την τελική τους συσκευασία.
 4. Μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού των χαλιών σας, τα συσκευάζουμε και τα αποθηκεύουμε με ασφάλεια μέχρι να μας καλέσετε για να σας τα επιστρέψουμε στο σπίτι σας το χειμώνα.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Είναι ο επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών καλύτερος από το να το κάνω μόνος μου;

  Όταν καθαρίζετε τα χαλιά σας μόνοι σας, διατρέχετε τον κίνδυνο να τα καταστρέψετε. Ορισμένα καθαριστικά χαλιών είναι εξαιρετικά σκληρά και μπορεί να οδηγήσουν σε ταχύτερη φθορά στα χαλιά σας. Ένας επαγγελματίας καθαριστής χαλιών είναι αφοσιωμένος στο να γνωρίζει ακριβώς πώς να φροντίζει για τον συγκεκριμένο τύπο ταπήτων σας ώστε να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα.

 • Πρέπει να καθαρίζονται τα χειροποίητα χαλιά κάθε χρόνο ή καταστρέφονται?

  Τα χαλιά πρέπει κάθε χρόνο πριν την αποθήκευση τους να καθαρίζονται σε βάθος. Ο μόνος τρόπος για την εγγυημένη καθαριότητα και διατήρησή τους είναι ο επαγγελματικός καθαρισμός από ειδικούς, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες τεχνικές και προϊόντα.

Με προτεραιότητα την ασφάλειά σας.

Στη Multiclean, η προστασία των πελατών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.
Για το λόγο αυτό, έχουμε λάβει αυστηρά μέτρα για να εξασφαλίσουμε την ασφάλειά σας σε κάθε στάδιο των υπηρεσιών μας. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά του Covid-19, φοράει μάσκα και υποβάλλεται σε τακτικούς έλεγχους και θερμομετρήσεις.

Συμβουλές & Προσφορές

Κερδίστε επιπλέον 5% έκπτωση με την εγγραφή σας στα ενημερωτικά emails μας και λάβετε μοναδικές συμβουλές καθαρισμού, περιποίησης και άλλες προσφορές.