ΕΣΠΑ Banner
Ζητήστε να σας καλέσουμε

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Καθαρισμός Σαλονιού

Η Multiclean παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού επισκέπτεται το χώρο σας όταν πρόκειται για καθαρισμό σαλονιών και μοκετών.

Καθαρισμός Σαλονιού

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας αναλαμβάνει εκτός από τις λοιπές υπηρεσίες και το πλύσιμο των χαλιών σας, να περιποιηθεί και να αναζωογονήσει ολόκληρο το χώρο σας, γλιτώνοντας σας από ταλαιπωρία και χρονική σπατάλη. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως ασφαλή και εγκεκριμένα από τον οργανισμό WOOLSAFE.  Ο επιτόπιος καθαρισμός που προσφέρουμε περιλαμβάνει: 

 • Εξειδικευμένο καθάρισμα σαλονιών (μεταξωτών, σατέν, βαμβακερών).
 • Ειδική μέθοδο καθαρισμού πολλαπλών φάσεων για τέλειο καθαρισμό σε μοκέτες και κοκοφοίνικα. Η διαδικασία που ακολουθούμε στη Multiclean έχει ως αποτέλεσμα εκτός των υπολοίπων, να μην ανακυκλώνεται η σκόνη στο χώρο σας.
 • Ειδική επεξεργασία ξεβγάλματος και απολύμανσης με την οποία εξουδετερώνονται τα κατάλοιπα από προηγούμενους καθαρισμούς, προκειμένου να αποφεύγεται το γρήγορο βρώμισμα και η φθορά των ινών του υφάσματος.

Η διαδικασία του επιτόπιου καθαρισμού πραγματοποιείται σε στρώματα, χαλιά, καναπέδες κ.ά. και απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και επαγγελματική συντήρηση ιδίως των δερμάτινων καναπέδων, προκειμένου ο καθαρισμός να υλοποιηθεί επιτυχώς και ολοκληρωμένα. Για τον λόγο αυτό, η Multiclean και το πλήρως έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της σας εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επιτόπιος καθαρισμός μοκετών και υφασμάτινων επίπλων στο σπίτι σας

Σε ποιόν δεν αρέσει να περπατάει πάντα σε μια καθαρή μοκέτα; Να χαίρεται πάντα καθαρό τον καναπέ του; Προτείνουμε τον επαγγελματικό καθαρισμό του σπιτιού σας τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Ο βασικός λόγος είναι η συσσώρευση σκόνης και βακτηρίων, τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Επιτόπιος καθαρισμός μοκετών σε επαγγελματικούς χώρους και γραφεία

Πέρα από τους οικίες εξυπηρετούμε και επαγγελματικούς χώρους με ανάγκες καθαρισμού μοκετών, υφασμάτων επίπλωσης και στρωμάτων. Οι ειδικοί μας καθαρίζουν τα χαλιά σας χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα εργαλεία που χρησιμοποιούν ισχυρό σύστημα εξαγωγής ζεστού νερού που φτάνει στις ρίζες του χαλιού σας και εξαλείφουν τη βρωμιά, τον αποχρωματισμό και τα βακτήρια.

Επιτόπιος καθαρισμός μοκετών και σαλονιών σε σκάφη αναψυχής

Η Μulticlean προστατεύει την επένδυση που έχετε κάνει στο σκάφος αναψυχής σας χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα προϊόντα και τεχνικές καθαρισμού ώστε να μην υπάρξει πότε κανένα λάθος και οι μοκέτες, οι καναπέδες και τα στρώματά σας να είναι σαν καινούργια.

Επιτόπιος καθαρισμός μοκετών σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία

O επαγγελματικός καθαρισμός μοκετών, σαλονιών και στρωμάτων νηπιαγωγείου ή παιδικού σταθμού είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διασφαλίσετε ένα σταθερά καθαρό, υγιεινό και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά, το προσωπικό και τα μέλη της οικογένειας που παρακολουθούν τις εγκαταστάσεις σας.

Η Διαδικασία

 1. Κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας θα κανονίσουμε ραντεβού για να έρθει το συνεργείο μας στο χώρο σας.
 2. Θα αξιολογήσουμε τα υφάσματα επίπλωσης, τις μοκέτες και ότι άλλο επιθυμείτε να καθαρίσουμε.
 3. Εφαρμόζουμε τις κατάλληλες εξειδικευμένες τεχνικές και εργαλεία καθαρισμού και απορρύπανσης με υλικά εγκεκριμένα από το WOOLSAFE.
 4. Θα έχετε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα και ο χώρος σας θα είναι καθαρός και απαλλαγμένος από τα μικρόβια και τους μικροοργανισμούς.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πραγματοποιείτε επιτόπιο καθαρισμό και σε επαγγελματικούς χώρους;

  Ασφαλώς. Η πολυετής εμπειρία μας στους επιτόπιους καθαρισμούς μας έχει αναδείξει πρωτοπόρους, ενώ αναλαμβάνουμε και καθαρισμούς μοκετών από τοίχο σε τοίχο, τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, συνεδριακά κέντρα, ξενοδοχεία, οργανισμούς, σκάφη αναψυχής, ναούς κ.ά.

 • Έχω χάσει το φυλλάδιο συντήρησης κατασκευαστή, πώς θα ξέρω τι μεταχείριση απαιτείται για τον καθαρισμό λεκέδων από της υφασμάτινης επιφάνειάς μου;

  Για τον λόγο αυτό υπάρχουν οι ειδικοί στον καθαρισμό. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί της Multiclean σας παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις και συμβουλές για τον τύπο καθαρισμού ανά περίπτωση.

Με προτεραιότητα την ασφάλειά σας.

Στη Multiclean, η προστασία των πελατών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.
Για το λόγο αυτό, έχουμε λάβει αυστηρά μέτρα για να εξασφαλίσουμε την ασφάλειά σας σε κάθε στάδιο των υπηρεσιών μας. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά του Covid-19, φοράει μάσκα και υποβάλλεται σε τακτικούς έλεγχους και θερμομετρήσεις.

Συμβουλές & Προσφορές

Κερδίστε επιπλέον 5% έκπτωση με την εγγραφή σας στα ενημερωτικά emails μας και λάβετε μοναδικές συμβουλές καθαρισμού, περιποίησης και άλλες προσφορές.