ΕΣΠΑ Banner
Ζητήστε να σας καλέσουμε

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Καθαρισμός Στρωμάτων

Ολοκληρωμένη και ασφαλής αφαίρεση σκόνης, αλλεργιογόνων περιττωμάτων, ακάρεων, βακτηριδίων, μυκήτων και άλλων ρυπογόνων μικροβίων από το στρώμα σας.

Καθαρισμός Στρωμάτων

MultibioClean

Όσο καθαρό και να διατηρούμε το χώρο μας, υπάρχουν μικροοργανισμοί τους οποίους δεν μπορούμε να διακρίνουμε με γυμνό μάτι, ιδίως πάνω στο στρώμα μας. Πάνω σε αυτό πολλές φορές αναπτύσσονται ακάρεα, τα οποία εκτός των άλλων είναι υπεύθυνα και για την εμφάνιση αλλεργιών, είτε δερματικών είτε αναπνευστικών. Είναι σημαντικό λοιπόν να γίνεται τακτικός καθαρισμός των στρωμάτων μας και μάλιστα με επαγγελματικά μέσα που δεν επιφέρουν αλλεργίες, που είναι πλήρως ασφαλή και ελεγμένα.

Ο εξειδικευμένος MultibioClean βιο-καθαρισμός (βιολογικός καθαρισμός) είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική και άνευ κινδύνου εξάλειψη όλων των ρυπογόνων μικροβίων που υπάρχουν μέσα στο στρώμα σας, τα οποία δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι χωρίς τη χρήση χημικών. Πραγματοποιείται με ασφάλεια στο χώρο σας και κατόπιν της διαδικασίας αυτής, το στρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως και χωρίς πρόβλημα. Με τον βιο-καθαρισμό της εταιρείας μας πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις ενός υγιεινού στρώματος. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και πρωτοπορούμε με τη HEALTHWAY, μια καινοτόμα ιατρική συσκευή εξυγίανσης των εσωτερικών χώρων.

 

Καθαριστής Αέρα Healthway Deluxe Professional
Το Healthway Deluxe Professional 9 Stage Air Purifier είναι το απόλυτο σύστημα καθαρισμού αέρα για τον καθαρισμό αερομεταφερόμενων σωματιδίων, μικροοργανισμών και αερίων για ένα πιο υγιές εσωτερικό περιβάλλον.

Αναπνεύστε την καινοτομία
Η επαναστατική τεχνολογία που χρησιμοποιεί αναπτύχθηκε μέσω μιας στρατιωτικής επιχορήγησης των Ηνωμένων Πολιτειών που εστιάζει στον πόλεμο των μικροβίων και μπορεί να σας δώσει ένα καθαρότερο σπίτι κατά 90% σε μόλις 30 λεπτά, καθιστώντας το ένα από τα πιο ισχυρά συστήματα καθαρισμού αέρα στον κόσμο.

Disinfecting Filtration System
Το βραβευμένο, Disinfecting Filtration System της HealthWay (DFS), που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, συλλαμβάνει περισσότερο από το 99,99% των σωματιδίων σε μέγεθος 0,007 micron - τέσσερις φορές καλύτερη αποτελεσματικότητα από ένα εγκεκριμένο φίλτρο HEPA. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται επί του παρόντος σε νοσοκομεία, ιατρικά δωμάτια, κυβερνητικά κτίρια και στρατιωτικές εφαρμογές.

Τα προϊόντα καθαρισμού αέρα Healthway DFS έχουν τοποθετηθεί σε νοσοκομεία στην περιοχή Wuhan για να βοηθήσουν στον περιορισμό του κοροναϊου . Το σωματίδιο του κοροναϊου έχει μέγεθος 0,1 micron και το DFS συλλαμβάνει και εξαλείφει παθογόνα με μέγεθος όσο 0,007 micron.

 

Σας προστατεύει από :

 • Επικίνδυνους μικροοργανισμούς
 • Σωματίδια και αλλεργιογόνα
 • Πτητικές οργανικές ενώσεις

Σύστημα καθαρισμού 9 σημείων :

 1. Προ-φίλτρο
 2. Πλέγμα πολυπροπυλενίου: Μεγάλος συλλέκτης σωματιδίων σκόνης,τριχών και χνουδιών.
 3. Αντιμικροβιακό: Αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων στο φίλτρο
 4. Σβόλοι Ζεόλιθου: Προσροφητικό VOC / Gas
 5. Σβόλοι Άνθρακα: Προσροφητικό VOC / Gas
 6. Yπερμαγγανικό Kάλιο: VOC / Gas Οξείδωση
 7. Αντιμικροβιακό: Αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων στο φίλτρο
 8. Πλέγμα πολυπροπυλενίου: Μεγάλος συλλέκτης σωματιδίων σκόνης,τριχών και χνουδιών.
 9. DFS μικροβιοκτόνο τεχνολογία

Συλλαμβάνει σκόνη, μούχλα, γύρη, ακάρεα σκόνης και αφαιρεί έως και το 100% αυτών των μολυσμένων ρύπων

Σύστημα απολύμανσης φιλτραρίσματος (Κύριο φίλτρο)
Συλλαμβάνει περισσότερο από το 99,99% των σωματιδίων σε μέγεθος 0,007 micron. Παγιδεύει μικροοργανισμούς και αναστέλλει την ανάπτυξη μέσω της κατάστασης μικροβιοστασίας.

Καθαρισμός του αέρα του αύριο :

Ανταγωνιστής (HEPA)Healthway (DFS)
99,97% αποδοτικό στα 0,3 μικράΑπόδοση 99,99% στα 0,007 μικρά (40 φορές περισσότερο από ένα τυπικό φιλτράρισμα HEPA)
Περιορισμένη σύλληψη μικροοργανισμώνΣυλλαμβάνει το 99,99% επιβλαβών μικροοργανισμών
Χωρίς αφαίρεση VOC (πτητική οργανική ένωση)Οξείδωση και προσρόφηση VOC

Η Διαδικασία

 1. Κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας θα κανονίσουμε ραντεβού για να έρθει το συνεργείο μας στο χώρο σας.
 2. Εφαρμόζουμε τέστ προσδιορισμού του μικροβιακού φορτιου για να δείτε πόσο επιβαρύμενο είναι το στρώμα σας.
 3. Χωρίς χημικά, χωρίς υγρασία με την χρήση λάμπας UVC καθώς και το σύστημα KIRBY SOLUTION απορρυπαίνουμε το στρώμα και το χώρο σας με το σύστημα HEALTHWAY.
 4. Θα έχετε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα και ο χώρος σας θα είναι καθαρός και απαλαγμένος από τα μικρόβια, τους ιούς και τη σκόνη.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πόσες φορές πρέπει να πραγματοποιείται βιο-καθαρισμός (βιολογικός καθαρισμός) των στρωμάτων;

  H μέθοδος βιο-καθαρισμού (βιολογικού καθαρισμού) συνιστάται τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο, ιδίως στα παιδικά στρώματα για επιπλέον προστασία των παιδιών από αλλεργίες, παιδικό άσθμα και ιώσεις του αναπνευστικού.

 • Τι προκαλεί κίτρινους λεκέδες στο στρώμα;

  Ο ιδρώτας, τα ούρα και τα έλαια στο στρώμα σας μπορούν να δημιουργήσουν υπερβολική υγρασία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναπτυχθεί μούχλα. Παρόμοια με άλλους κίτρινους λεκέδες, η μούχλα μπορεί να μοιάζει με μικρά κίτρινα σημεία που καλύπτουν μια συγκεκριμένη περιοχή του στρώματος.

Με προτεραιότητα την ασφάλειά σας.

Στη Multiclean, η προστασία των πελατών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.
Για το λόγο αυτό, έχουμε λάβει αυστηρά μέτρα για να εξασφαλίσουμε την ασφάλειά σας σε κάθε στάδιο των υπηρεσιών μας. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά του Covid-19, φοράει μάσκα και υποβάλλεται σε τακτικούς έλεγχους και θερμομετρήσεις.

Συμβουλές & Προσφορές

Κερδίστε επιπλέον 5% έκπτωση με την εγγραφή σας στα ενημερωτικά emails μας και λάβετε μοναδικές συμβουλές καθαρισμού, περιποίησης και άλλες προσφορές.