ΕΣΠΑ Banner
Ζητήστε να σας καλέσουμε

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Πλύσιμο Παπλώματος - Κουβέρτας

Μεμονωμένο, εξ ολοκλήρου πλύσιμο παπλωμάτων και κουβερτών με βιομηχανικά πλυντήρια τελευταίας τεχνολογίας.

Πλύσιμο Παπλώματος - Κουβέρτας

Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορεί να συμβούν είναι να διαπιστώσετε πως τα παπλώματα και οι κουβέρτες που είχατε αποθηκεύσει για τον επόμενο χειμώνα είναι λεκιασμένα ή ακόμα και δύσοσμα λόγω της κλεισούρας κατά τη φύλαξή τους.

Το πλύσιμο των παπλωμάτων και των κουβερτών είναι αναγκαίο κάθε 2-3 μήνες, καθώς εκεί κατά κύριο λόγο συσσωρεύονται σκόνη και λοιποί ρύποι που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες, ακόμα και ιώσεις σε σας και την οικογένειά σας. Εξαιτίας του όγκου τους όμως και του κόστους που απαιτεί η συνεχόμενη αυτή διαδικασία, είναι προτιμότερο να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες προκειμένου να έχετε ένα σωστό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Στις υπηρεσίες που παρέχει η Multiclean συγκαταλέγεται και το πλύσιμο του παπλώματος ή της κουβέρτας σας, τα οποία τοποθετούνται σε ειδικά βιομηχανικά πλυντήρια και πλένονται μεμονωμένα.

Ταυτόχρονα με την χρήση ειδικών υποαλλεργικών απορρυπαντικών επιτυγχάνεται άψογη καθαριότητα και υγιεινή  εξασφαλίζοντας την μακροβιότητά τους για να τα χαίρεστε σαν καινούργια για μια ζωή!

Η Διαδικασία

  1. Κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας το συνεργείο μας θα παραλάβει τα παπλώματα και τις κουβέρτες σας.
  2. Το συνεργείο μας θα τα εξετάσει για τυχόν θέματα πριν τον καθαρισμό τους.
  3. Θα εφαρμόσουμε το ενδεδειγμένο πλύσιμο βάση των οδηγιών του κατασκευαστή για να γίνουν σαν καινούργια.
  4. Θα τα συσκευάσουμε σε ειδική θήκη με ασφάλεια για να τα χαρείτε τον επομενο χειμωνα. Παραμένουμε διαθέσιμοι για να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.

Συχνές Ερωτήσεις

  • Η ετικέτα οδηγιών πλυσίματος έχει σβηστεί, πώς μπορώ να ξέρω τι πλύσιμο απαιτείται;

    Χρειάζεται πάντα έλεγχος των ετικετών πριν πλυθεί το πάπλωμα ή η κουβέρτα σας προκειμένου να μην χαλάσουν μετά από το πλύσιμο. Σε περίπτωση που η ετικέτα οδηγιών έχει σβηστεί ή δεν υπάρχει, μπορείτε να το παραδώσετε σε μας που γνωρίζουμε με ασφάλεια τι πρέπει να κάνουμε. Στη Multiclean φροντίζουμε για έναν σωστό και ολοκληρωμένο καθαρισμό λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ιδιαιτερότητες του αντικειμένου που μας παραδίδετε και εξασφαλίζουμε ένα άριστο αποτέλεσμα.

  • Εφόσον τα παπλώματα και οι κουβέρτες πλένονται, δεν θα έχω το ίδιο αποτέλεσμα καθαρισμού τους αν τα πλύνω στο πλυντήριό μου;

    Τα οικιακά πλυντήρια αν και καθαρίζουν τα παπλώματα και τις κουβέρτες σας, επί της ουσίας ο καθαρισμός είναι συχνά επιφανειακός, καθώς υπάρχει έλλειψη κατάλληλων επαγγελματικών υλικών που εξαφανίζουν κάθε ίχνος βακτηρίου και επιπλέον αν ο όγκος των παπλωμάτων είναι μεγάλος δεν μπορεί το πλυντήριό σας να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στο πλήρες πλύσιμό τους.

Με προτεραιότητα την ασφάλειά σας.

Στη Multiclean, η προστασία των πελατών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.
Για το λόγο αυτό, έχουμε λάβει αυστηρά μέτρα για να εξασφαλίσουμε την ασφάλειά σας σε κάθε στάδιο των υπηρεσιών μας. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά του Covid-19, φοράει μάσκα και υποβάλλεται σε τακτικούς έλεγχους και θερμομετρήσεις.

Συμβουλές & Προσφορές

Κερδίστε επιπλέον 5% έκπτωση με την εγγραφή σας στα ενημερωτικά emails μας και λάβετε μοναδικές συμβουλές καθαρισμού, περιποίησης και άλλες προσφορές.