Με την χρήση της σελίδας συγκατατίθεστε στην χρήση των cookies και αποδέχεσθε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας.
Αποδοχή Όροι Χρήσης
ΕΣΠΑ Banner
Ζητήστε να σας καλέσουμε

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Η Εταιρεία Μας

Στη Multiclean διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, οργάνωση υψηλού επιπέδου και πείρα 45 ετών στην περιποίηση χαλιών, υποσχόμενοι έναν ολοκληρωμένο αντιμικροβιακό καθαρισμό και μια ασφαλή φύλαξη.

Η Ιστορία Μας

Η ίδρυση της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε το 1970 από τον Αναστάσιο Μελισσάρη,  με την ονομασία “ Ταπητοκαθαριστήρια Μελισσάρης”. Κατόπιν, μετονομάστηκε σε “Multiclean” το 1998 από τον υιό Σωτήριο Μελισσάρη.  Στις αρχές του 2007 ξεκίνησε η λειτουργία του υποκαταστήματός μας στη Θήβα και από το 2010 δραστηριοποιούμαστε και στην περιοχή της Χαλκίδας. Το 2016 εγκαινιάσαμε τις νέες μας εγκαταστάσεις στον Ταύρο Αττικής σε έναν σύγχρονο αυτόνομο βιομηχανικό χώρο 1800 τ.μ δημιουργώντας μία κάθετη μονάδα καθαρισμού ταπητών που αποτελεί πρότυπο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ταπητοκαθαριστηρίων τα τελευταία 45 χρόνια με οργάνωση και συνέπεια, έχοντας αποκτήσει πείρα και έχοντας δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες. Σκοπός μας είναι ο ολοκληρωμένος καθαρισμός χαλιών και μοκετών και η ικανοποίηση των πελατών μας. Η μέθοδός μας βασίζεται στη φροντίδα των χαλιών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χρησιμοποιώντας υλικά καθαρισμού εγκεκριμένα από τον οργανισμό ασφάλειας του μαλλιού WOOLSAFE, την πιστοποίηση του οποίου έχει και η εταιρία μας, εγγυώντας σας προϊόντα ασφαλή προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η τεχνογνωσία μας στηρίζεται στους οίκους CATINET, FAGOR, CARPET CLEANER, SANTOEMMA, LAVOR και την KARCHER, καθώς επίσης στην εταιρεία TALIA PROPERTIES EOOD, εξασφαλίζοντάς σας καινοτομία μέσω των πιο σύγχρονων μηχανημάτων καθαρισμού. Χρησιμοποιούμε υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας με αντιμικροβιακή δράση για την υγιεινή του χώρου σας και φροντίζουμε για τον πλήρη καθαρισμό και πλύσιμο χαλιών με τον πιο κατάλληλο εξοπλισμό.

Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία νοιάζεται για τη διασφάλιση της ευχαρίστησης των πελατών της.

 1. Ίδρυση της επιχείρησης από τον Αναστάσιο Μελισσάρη με την ονομασία “Ταπητοκαθαριστήρια Μελισσάρης”.
 2. Μετονομασία της επιχείρησης σε "Multiclean" από τον υιό Σωτήριο Μελισσάρη.
 3. Ξεκινάει η λειτουργία του υποκαταστήματός της Multiclean στη Θήβα.
 4. Η Multiclean αρχίζει να δραστηριοποιείται στη περιοχή της Χαλκίδας.
 5. Εγκαινιάζουμε τις νέες μας εγκαταστάσεις στον Ταύρο Αττικής σε έναν σύγχρονο αυτόνομο βιομηχανικό χώρο 1800 τ.μ.
 6. Εξελισσόμαστε συνεχώς και αυξάνουμε το επίπεδο των υπηρεσιών και του επαγγελματισμού μας.

Γιατί να μας επιλέξετε

 1. Γιατί διαθέτουμε πείρα και τεχνογνωσία στον καθαρισμό χαλιών. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι καλά εκπαιδευμένοι για να σας προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και να σας παρέχουν την όσο το δυνατό καλύτερη εμπειρία καθαρισμού και εξυπηρέτησης.

 2. Γιατί παρέχουμε εύρος υπηρεσιών στον τομέα του καθαρισμού των χαλιών, όπως: ολοκληρωμένο καθαρισμό και φύλαξη χαλιών, διαδικασία αδιαβροχοποίησης ίνας, καθαρισμό σαλονιού, επιδιορθώσεις χαλιών, βιο-καθαρισμό στρωμάτων, ειδική μεταχείριση ευαίσθητων και χειροποίητων χαλιών, ειδικό πλύσιμο για παπλώματα και κουβέρτες, καθώς και εξ ολοκλήρου επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού της επιχείρησής σας.

 3. Γιατί προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή περιποίηση χαλιών και μοκετών με τη χρήση του πιο προηγμένου εξοπλισμού για τον καθαρισμό τους. Η δομή των μηχανημάτων που διαθέτουμε είναι 100% από ανοξείδωτο χάλυβα. Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι αυστηρώς επιλεγμένα και κατάλληλα για τη φροντίδα των χαλιών σας, ώστε να παραμένουν ασφαλή και να είναι απαλά και απολύτως καθαρά μετά το πλύσιμό τους. 

 4. Γιατί ο καθαρισμός μας είναι φιλικός προς το περιβάλλον. Προκειμένου να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, διαθέτουμε μέσα που αφαιρούν ακόμα και τα πιο βαριά σωματίδια σκόνης που δεν μπορεί να αφαιρέσει το πλυντήριο. Χρησιμοποιούμε οικολογικά απορρυπαντικά τα οποία έχουμε επιλέξει προσεκτικά ώστε να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο και πιο υγιεινό αποτέλεσμα, τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον.

 5. Γιατί μας διέπει η λεπτομέρεια και ο επαγγελματισμός. Κάθε πτυχή της επιχείρησής μας έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση. Ανταποκρινόμαστε κατάλληλα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας με συνείδηση και υπευθυνότητα.

Πιστοποιήσεις

Στην εταιρεία μας εργαζόμαστε με συνέπεια, οργάνωση και αξιοπιστία, παρέχοντάς σας ασφαλείς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Η Multiclean είναι πιστοποιημένο μέλος:

 • WOOLSAFE (Οργανισμός για την Ασφάλεια του Μαλλιού)
 • I.I.C.R.C. (Ινστιτούτο Καθαρισμού και Αποκατάστασης)
 • TÜV AUSTRIA HELLAS
 • Σωματείο Ταπητοκαθαριστηρίων “Η Αττική”

Και διαθέτει:
Νόμιμη άδεια λειτουργίας ταπητοκαθαριστηρίου με την έγκριση του Υπουργείου Βιομηχανίας.

Λογότυπο Πιστοποίησης Woolsafe Λογότυπο Πιστοποίησης I.I.C.R.C. Λογότυπο Πιστοποίησης TUV Austria Λογότυπο Πιστοποίησης Multi Card Club Λογότυπο Πιστοποίησης Η Αττική

Ο Σκοπός Μας

Τι καλύτερο από το να απολαμβάνετε τις καθημερινές σας στιγμές χαλάρωσης χωρίς να ανησυχείτε για τη φροντίδα των χαλιών σας; Αυτός είναι και ο σκοπός μας! Παρέχοντάς σας τις καλύτερες υπηρεσίες για τον καθαρισμό και την περιποίηση των χαλιών σας η Multiclean αποτελεί μοναδική επιλογή, ώστε αυτά να διατηρούνται σαν καινούργια. Στην εταιρεία μας δουλεύουμε με συνέπεια και αγάπη για το χαλί, ενώ παράλληλα η γνώση και η πείρα 45 ετών στον καθαρισμό χαλιών, εξασφαλίζουν για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Φροντίζουμε για εσάς, προκειμένου να έχετε πεντακάθαρα χαλιά, γεμάτα λάμψη και χρώμα προσδίδοντας στο χώρο του σπιτιού σας ζωντάνια και υγιεινή.

Η Multiclean εγγυάται εξειδικευμένες υπηρεσίες για τον καθαρισμό και την περιποίηση χαλιών και μοκετών όλων των κατηγοριών σε ανταγωνιστικές τιμές και σίγουρο αποτέλεσμα.
Η εταιρεία μας είναι συνυφασμένη με την τεχνολογική ανάπτυξη και παρακολουθώντας συστηματικά τις εξελίξεις στη διεθνή βιομηχανία καθαρισμού μοκετών και χαλιών, προωθεί τη συμμετοχή των στελεχών της σε διεθνείς εκθέσεις και forum, ενώ παράλληλα αφομοιώνει δημιουργικά τις καινοτομίες με συνεχή ανανέωση του τεχνολογικού της εξοπλισμού. Με τον τρόπο αυτό έχει καταφέρει να είναι μια από τις σημαντικότερες στο χώρο του καθαρισμού χαλιών και μοκετών στην Ελλάδα. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε συνδυασμό με τον τρόπο οργάνωσης της δουλειάς μας, καθιστά τη συνεργασία με τους πελάτες μας μακροχρόνια.

Η οικολογική συνείδηση της Multiclean δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί, καθώς η εταιρεία μας διαθέτει πλήρως οικολογικά και πιστοποιημένα απορρυπαντικά. Έχοντας γνώση της ευθύνης μας προς το περιβάλλον αλλά και φροντίζοντας τις ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού όπως είναι τα μικρά παιδιά ή τα άτομα με υποκείμενα νοσήματα, τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό ΔΕΝ δημιουργούν αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα.

Τέλος, τονίζοντας την ανάγκη για συνεισφορά όλων στην κοινωνία, η Multiclean δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα τελευταία 10 χρόνια προσφέρουμε στο “Χαμόγελο του παιδιού”, υποστηρίζοντας το αξιόλογο έργο τους και καλούμε όλους εσάς στην προσπάθεια αυτή.

Λογότυπο Χαμόγελο του Παιδιού

Υπερήφανος Χορηγός
Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας "Χαμόγελο του Παιδιου"
Μύτικα Χαλκίδας

 

Μεταφορά χαλιού για καθαρισμό με ασφάλεια

Με προτεραιότητα την ασφάλειά σας.

Στη Multiclean, η προστασία των πελατών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.
Για το λόγο αυτό, έχουμε λάβει αυστηρά μέτρα για να εξασφαλίσουμε την ασφάλειά σας σε κάθε στάδιο των υπηρεσιών μας. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά του Covid-19, φοράει μάσκα και υποβάλλεται σε τακτικούς έλεγχους και θερμομετρήσεις.

Συμβουλές & Προσφορές

Κερδίστε επιπλέον 5% έκπτωση με την εγγραφή σας στα ενημερωτικά emails μας και λάβετε μοναδικές συμβουλές καθαρισμού, περιποίησης και άλλες προσφορές.